• +386 70 682 301
 • info@anarma-adzic-akademija.si
 • Regentova 2b, Ankaran
0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako ohraniti lepe podaljšane trepalnice?Pomembni nasveti za čiščenje in vzdrževanje.

Torej ste naredili korak in končno ste se odločili za podaljšane trepalnice, spremenile so vaš izgled, očem dodale tisti pridih glamurja in privlačnosti, ki ste si ga vedno želeli. Toda kot vsaka lepa naložba potrebujejo ustrezno nego, da ohranijo svoj osupljiv videz. V tej objavi  vam razkrivamo skrivnosti, kako ohraniti vaše podaljšane trepalnice čiste in v vrhunski obliki za osupljiv videz.

**Zakaj sta čiščenje in vzdrževanje pomembna?**

Podaljšane trepalnice imajo moč spremeniti vaš videz, vendar potrebujejo tudi nekaj nege ,da ostanejo čudovite. Redno čiščenje in vzdrževanje ne samo, da poskrbita za svež videz vaših trepalnic, temveč tudi za zdravje oči in preprečita morebitno nelagodje. Poleg tega, ko so vaše podaljšane trepalnice čiste in dobro vzdrževane, bodo trajale dlje, kar vam bo dolgoročno prihranilo čas in denar.

**Kako pravilno čistimo  podaljšane trepalnice?**

1. **Penica za nežno čiščenje:** Začnite z izbiro nežnega čistila za trepalnice brez olja. Ti so posebej oblikovani za čiščenje vaših trepalnic, ne da bi poškodovali lepilo ali podaljške.

2. **Čiste roke:** Vedno začnite s čistimi rokami, da preprečite prenos umazanije ali olja na trepalnice.

3. **Nanašanje:** Nanesite majhno količino čistila za trepalnice na čopič.

4. **Nežni potegi:** Čopič nežno povlecite skozi trepalnice, od veke do konic trepalnic. Izogibajte se drgnjenju.

5. **Sperite in posušite:** Ko si trepalnice ščetkate, jih sperite z mlačno vodo. Nežno jih posušite s čisto, mehko brisačo.

6. **Razčeši :** S čisto paličico maskare prečeši trepalnice, da jih ločiš . To jim pomaga ohraniti obliko in preprečuje zapletanje.

**Podaljšajte življensko dobo trepalnic s temi dodatnimi nasveti**

1. **Bodite nežni:** Ne glede na to, ali odstranjujete ličila ali si brišete obraz, bodite nežni okoli trepalnic, da jih nehote potegnete ali povlečete.

2. **Izogibajte se izdelkom na oljni osnovi:** Odstranjevalci ličil, čistila in izdelki na oljni osnovi lahko oslabijo lepilo trepalnic. Odločite se za alternative brez olja, da ohranite svoje podaljške nedotaknjene.

3. **Izognite se vročini:** Prekomerna vročina lahko vpliva na lepilo, zato se izogibajte savnam, masažnim kadem in dolgotrajni izpostavljenosti pari.

4. **Spite pametno:** Poskusite spati na hrbtu, da preprečite, da bi se vaše trepalnice drgnile ob blazino in se zapletle.

5. **Redne korekcije:** Ko vaše naravne trepalnice izpadajo, bodo vaše podaljške zahtevale popravke, da ohranite popoln videz. Obiščite svojo stilistko za trepalnice, kot je priporočeno, da se dogovorite za korekcije.

6. **Ostanite predani:** Čiščenje in vzdrzevanje so vam morda odveč, vendar sta bistvenega pomena za obstojnost vaših podaljšanih trepalnic. Za najboljše rezultate naj ta dva koraka postaneta del vaših navad.

7.** Bakterije: **Čiščenje je pomembno tudi zato, da preprečimo zadrževanje umazanije in bakterij na trepalnicah, kar lahko privede do vnetij.

**In za konec**

Pri nas se zavedamo vrednosti dobro vzdrževanih podaljšanih trepalnic. Naša predanost vašemu lepotnemu potovanju se ne konča, ko odidete iz našega studia – to je trajno partnerstvo. Z upoštevanjem teh nasvetov za čiščenje in vzdrževanje boste lahko dlje uživali v privlačnosti svojih podaljšanih trepalnic, pri čemer boste obračali glave in očarali srca z vsakim trepetom.

Izboljšajte svoje naravne trepalnice z osupljivimi podaljšanimi trepalnicami in izboljšajte svojo rutino s pravilnim čiščenjem in vzdrževanjem. Ne pozabite, z malo nege bodo vaše trepalnice še naprej blestele tako bleščeče kot vaša samozavest.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  ”Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.”
  O nas
  Anarma Adžić, s.p.
  Regentova 2b, Ankaran
  +386 70 682 301
  info@anarma-adzic-akademija.si
  Davčna številka: SI41335384
  © 2023 Anarma Adžić s.p., Created by Baleynet