• +386 70 682 301
 • info@anarma-adzic-akademija.si
 • Regentova 2b, Ankaran
0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako izbrati pravega stilista za trepalnice? Izbiraj premišljeno!

Ko izbiramo stilista, ki mu bomo zaupali svoje trepalnice morami izbirati premišljeno. Na kaj biti pozoren?

 1. Raziskave in ocene: raziščite območje, v katerem bi si radi izbrali salon. Poiščite stiliste za trepalnice, ki imajo pozitivne ocene in dober ugled. Naj vas ne zavedejo samo lepe fotografije na socialnih omrezjih, ampak preverite vse spletne platforme, družbene medije in predvsem prosite za priporočila svoje prijatelje ali družinske člane, ki so si ze uredili trepalnice.
 2. Portfolio in strokovno znanje: poiščite stiliste za trepalnice, ki imajo fotografije svojega dela. To vam bo dalo idejo o njihovi ravni spretnosti in vrstah oblikovanja trepalnic, za katere so specializirani. Upoštevajte njihove izkušnje, usposabljanje in certifikate na področju podaljševanja trepalnic.
 3. Čistoča in varnost: bodite pozorni na čistočo in higienske postopke studia za trepalnice. Dober stilist za trepalnice bo dal prednost čistoči in sledil ustreznim protokolom za razkuževanje. Prepričajte se, da pri delu uporabljajo visokokakovostna, sterilizirana orodja in izdelke.
 4. Posvetovanje in komunikacija: pred rezervacijo termina se dogovorite za posvet s stilistom za trepalnice. To vam bo omogočilo, da se pogovorite o želenem slogu trepalnic, postavite vprašanja in ocenite njihovo strokovnost in komunikacijske sposobnosti. Dober stilist za trepalnice bo prisluhnil vašim željam, dal priporočila in obravnaval vse morebitne pomisleke.
 5. Cena in vrednost: cene se lahko med stilisti za trepalnice zelo razlikujejo. Čeprav je pomembno, da upoštevate svoj proračun, se ne odločajte samo za najcenejšo možnost. Osredotočite se na splošno vrednost, ki jo boste prejeli, kar vključuje kakovost dela, uporabljene izdelke in strokovnost stilista.
 6. Osebna povezava: zaupajte svojim občutkom in razmislite, kako udobno se počutite s stilistom za trepalnice. Pozitivno in prijazno vedenje lahko prispeva k prijetnejši izkušnji.
 7. Fotografije prej in potem: zahtevajte fotografije prejšnjih strank prej in potem, da boste bolje razumeli spretnost stilista trepalnic in rezultate, ki jih lahko pričakujete.
 8. Ne pozabite, da sta kakovost in dolgotrajnost vaših podaljšanih trepalnic v veliki meri odvisni od spretnosti stilista trepalnic. Če si vzamete čas za raziskovanje in izberete najboljšega stilista trepalnic za vaše potrebe, si boste zagotovili kvalitetno in zadovoljivo izkušnjo. Srečno pri izbiri!
  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  ”Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.”
  O nas
  Anarma Adžić, s.p.
  Regentova 2b, Ankaran
  +386 70 682 301
  info@anarma-adzic-akademija.si
  Davčna številka: SI41335384
  © 2023 Anarma Adžić s.p., Created by Baleynet