• +386 70 682 301
  • info@anarma-adzic-akademija.si
  • Regentova 2b, Ankaran
0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Luxury Eye

Helga Toth-Halapi je glavna trenerka za podaljševanje trepalnic. Je ustanovitelj in izvršni direktor blagovne znamke Luxury Eye in Training Akademy.

Helga Halapi je mednarodna sodnica, predavateljica na konferencah, dobitnica številnih nagrad. Njena pot v industriji trepalnic se je začela leta 2014, ko se je vanjo zaljubila od prvega trenutka.
Zahvaljujoč njeni prizadevnosti ji je v kratkem času uspelo postati eden najboljših svetovnih strokovnjakov za trepalnice.

Verjame, da je visoka kakovost dela v veliki meri odvisna od izobraževalnih tečajev in izdelkov, ki jih uporabljamo. Zato se izobražuje kakovostno in izbira najboljše na trgu.

Tako je ponosna, da je svetovno priznan trener, ki je lahko delil znanje s študenti po vsem svetu in ki je imela več kot 1200 študentov od leta 2016, ko je postala učitelj.

Če ste pripravljeni na to čudovito potovanje, ostanite z nami, pomagali vam bomo postati najboljši Lash Master, kar ste lahko.

Izdelki

Za več informacij o izdelkih Luxury Eye se lahko obrnete na Trainerja in uradno zastopnico za Luxury Eye Slovenija ga. Anarmo Adžič.

Pošljite vprašanja na elektronski naslov:
info@anarma-adzic-akademija.si ali pokličite v Kozmetični salon v Ankaranu 00386 70 682 301.

Za nakup Luxury Eye izdelkov, pa obiščite trgovino.
”Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.”
O nas
Anarma Adžić, s.p.
Regentova 2b, Ankaran
+386 70 682 301
info@anarma-adzic-akademija.si
Davčna številka: SI41335384
© 2023 Anarma Adžić s.p., Created by Baleynet