• +386 70 682 301
  • info@anarma-adzic-akademija.si
  • Regentova 2b, Ankaran
0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

My Lamination®

My Lamination® je edino in prvo italijansko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo in prodajo revolucionarnih profesionalnih produktov za oblikovanje trepalnice & obrvi in produktov za domačo nego obraza, trepalnic in obrvi. Vsi produkti so izdelani izključno v Italiji.

Italijanska akademija keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic in obrvi

Specializirano za usposabljanje osebja v sektorju keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic in obrvi .

Usposabljanje, ki ga predlaga My Lamination®, je neprimerljivo. To je program, ki ga v vseh podrobnosth preučuje mednarodni trener, govornik, sodnik: Corina Maleca. Dvakrat nagrajena na mednarodni ravni kot najboljša LamiMaker (Italija, Rusija) in trikrat mednarodno nagrajena kot najboljša trenerska laminirna trepalnica (Italija, Rusija , Belorusija) leta 2016, 2017 in 2018.
My Lamination je vedno v skladu z novimi tržnimi trendi in razvojem. Na italijanskem ozemlju sledi usposabljanje 25 trenerjev.
My Lamination®️ – UNIQUE Made in Italy je mednarodno nagrajen z nazivom ” Novice leta ” na nagradi “Crystal Lashes” (Belorusija / Minsk).
Vitamin Lash B, ki ga je izdelal My Lamination®️ – UNIQUE Made in Italy, mednarodno nagrajen kot izdelek leta “Charme Awards” (Rusija / Moskva).
My Lamination®️ – je podjetje, ki ima več kot 300 pokalov na mednarodnih prvenstvih (nominacija Laminacija trepalnic) od svojih študentov in trenerjev.
Klikni na povezavo uradne spletne strani My Lamination
”Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.”
O nas
Anarma Adžić, s.p.
Regentova 2b, Ankaran
+386 70 682 301
info@anarma-adzic-akademija.si
Davčna številka: SI41335384
© 2023 Anarma Adžić s.p., Created by Baleynet