• +386 70 682 301
 • info@anarma-adzic-akademija.si
 • Regentova 2b, Ankaran
0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

VSE O LAMINACIJI TREPALNIC IN OBRVI

Laminacijo trepalnic poznamo tudi pod imeni: vihanje trepalnic, lash lift itd. Različne znamke ta postopek različno poimenujejo, vendar gre v osnovi za isti tretma. 

Postopkoma laminaciji trepalnic in obrvi je skupno to, da poskrbita za urejen okvir našega obraza in ne samo to – tretmaji so zasnovani z namenom, da trepalnice in obrvi tudi negujemo in nahranimo.  Zadovoljne stranke pa velikokrat omenijo, da je to zanje »makeup brez makeupa«, saj jim urejene trepalnice in obrvi zjutraj prihranijo kar nekaj časa pri urejanju. 

Zamisel vihanja trepalnic izhaja iz oblikovanja trepalnic s kleščami za vihanje, ki smo jih po navadi radi uporabljali pred mazanjem maskare. Laminacija trepalnic nam zagotovi vsakodnevno uvihanost trepalnic, tako da je uporaba takšnih klešč odveč. Pri samem postopku trepalnice zavihamo, nahranimo z vitaminom, s čimer pripomoremo k spodbuditvi rasti dlačic in njihovi odebelitvi, tekom postopka pa trepalnice tudi pobarvamo, kar pomeni, da je maskara odveč. Poudariti je potrebno, da se tretma izvaja na vaših naravnih trepalnicah, učinek pa traja od 6 do 8 tednov. 

Komu je laminacija trepalnic namenjena?
– osebam, ki želijo imeti oblikovane trepalnice 24h na dan,
– osebam, ki jim je všeč naraven videz,
– osebam, ki imajo rade negovane, oblikovane, nahranjene in zaščitene trepalnice, 
– osebam, ki se ukvarjajo s športom ali pa so v poslovnem svetu in se soočajo s težavami »packanja« maskare,
– osebam, ki imajo težave z alergijami na klasične maskare.

Kaj pa je potem laminacija obrvi? 
Laminacijo obrvi poznamo tudi pod imeni: fiksiranje obrvi, lift obrvi itd. Gre za postopek oblikovanja obrvi, ki so valovite, neubogljive, ki imajo razne praznine in jih na splošno težko oblikujemo zaradi njihove smeri rasti. Spet govorimo o postopku, kjer delamo z vašo naravno dlačico – torej ne gre za nikakršno vrisovanje dlačic v kožo. Vašo dlačico s samim postopkom zravnamo, jo postavimo v želeno obliko, odvečne dlačice odstranimo, obrvi pa na koncu še pobarvamo (barvanje se lahko izpusti) in nahranimo z vitaminom, ki kot pri trepalnicah omogoča obrvem hitrejšo rast, dlačico odebeli in jo naredi močnejšo. Učinek laminacije obrvi traja od 4 do 6 tednov. 

Kam naj grem na take storitve?
To ni postopek, ki ga lahko izvaja kdorkoli. Pomembno se je zavedati, da mora izvajalec imeti primerno znanje in izkušnje, saj so postopki različni in zahtevni. V kolikor izvajalec nima strokovnega znanja, se lahko pri stranki ustvari dolgotrajna škoda. 

Pri tretmaju laminacije trepalnic in laminacije obrvi uporabljamo priznano italijansko znamko My Lamination. Vsi njihovi produkti so izdelani v Italiji, prav tako pa so My Lamination prejemniki mnogih priznanj za najboljšo znamko v kategoriji vihanja trepalnic. 

V primeru dodatnih vprašanj se lahko vedno obrnete na nas preko e-mail naslova ali telefonske številke.

Vabljeni, da laminacijo preizkusite tudi vi!

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  ”Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.”
  O nas
  Anarma Adžić, s.p.
  Regentova 2b, Ankaran
  +386 70 682 301
  info@anarma-adzic-akademija.si
  Davčna številka: SI41335384
  © 2023 Anarma Adžić s.p., Created by Baleynet